“Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul! / Tanarul canta: Jocul si intelepciunea mea-i iubirea! / Batranul tace: Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea!”
(Lucian Blaga, “Trei fete”)

Ai nevoie de animatori petreceri copii Cluj? Cu siguranta ai auzit de Mickey Mouse, Minnie Mouse, Elsa, Olaf, Violeta, Testoasele Ninja, Alba ca zapada, Minionii, Piratul Barba Negra, TinkerBell, vestitul Spiderman sau multi multi altii!

Acestea sunt personajele, eroii de poveste ai copilului tau si cu siguranta i-ai face o surpriza uriasa invitandu-i la petrecerea lui! Ei vor fi sufletul petrecerii si vor aduce buna dispozitie, fericire si multa veselie prin jocurile, baloanele modelabile, dansul si concursurile organizate! Impreuna cu ei copilul tau va fi in centrul atentiei! De asemenea, eroii, vor transforma fiecare copil prin pictura pe fata in mici personaje de poveste, sosiile eroilor preferati.

Animatori Petreceri Copii Cluj

animatori petreceri copii cluj

Acesta este un animator socio-educativ calificat imbracat intr-un personaj de poveste la alegerea ta (sau mai bine spus a copilului tau ????) care vine la petrecere si desfasoara impreuna cu copiii o serie de jocuri in functie de varsta si aptitudinile celor mici, confectioneaza baloane modelabile in cele mai trasnite forme si realizeaza pictura pe fata sau tatuaje temporare. Culorile utilizate sunt sigure in folosire, testate dermatologic si se indeparteaza foarte usor cu putin sapun si apa.

Animatorul poarta responsabilitatea exclusiva asupra tuturor copiilor invitati la petrecere! El mai poate organiza concursuri cu premii, ajuta la buna desfasurare a petrecerii sau poate supraveghea copiii in toboganele gonflabile sau trambuline. Animatorul se preteaza pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani! Numarul maxim de care se poate ocupa in conditii de deplina siguranta este de 8-10 copii!

Mascote Petreceri Copii

mascote petreceri copii cluj-napoca

Mascotele sunt adevarate simboluri ale copilariei, nu doar pentru cei mici, cat si pentru cei mari. De aceea, intalnirea cu acestea este plina de entuziasm si bucurie mai ales pentru copii, indiferent de momentul in care acestea isi fac aparitia.

Mascotele se preteaza pentru orice petrecere, fie ea de copii mici sau mari, iar ele primesc invitatii petrecerii, ii conduc la mese si fac sute de poze cu cei invitati. Mascotele, din cauza complexitatii costumului, NU fac jocuri sau concursuri si nu picteaza pe fata! Mascotele EnjoyEvent disponibile sunt Minnie si Mickey Mouse, Minionul Kevin si Inima Rosie.

MC-Animator

La fel ca animatori petreceri copii Cluj, acesta este calificat in munca cu copii, diferenta fiind ca el nu intruchipeaza un personaj de poveste, deoarece el se preteaza pentru petrecerile de copii cu varste peste 8 ani, in special petrecerile de genul „DANCEPARTY” unde este invitat si un DJ. Aceste petreceri sunt mai sofisticate, mai „glamour”, se axeaza mai mult pe organizarea MC-ului impreuna cu DJ-ul de concursuri de Karaoke, Limbo, Mima, Pantomima si foarte multe glume. El poate fi imbracat casual, clubbing, sau in functie de solicitarea clientului, iar prin energia si entuziasmul sau poate sa ridice de pe scaunel si cel mai timid copilas. La fel ca animatorul pentru copii, el poarta intreaga responsabilitate asupra copiilor si integritatii acestora! Numarul maxim de care se poate ocupa in conditii de deplina siguranta este de 10-15 copii! Pentru mai multe pachete care includ serviii foto video DJ si MC va rugam sa ne contactati!

Babysitter

Este o persoana calificata care se ocupa de supravegherea copiilor mici intre 1 si 2 ani. El se preteaza cu ocazia nuntilor, botezurilor si a diferitelor evenimente in care sunt prezenti cei mici. El poate supraveghea copilasii cel mai usor prin intermediul unor ateliere de creatie de forma Kids Korner-ului. Babysitter-ul poarta intreaga responsabilitate asupra copiilor si integritatii acestora! Numaul maxim de care se poate ocupa in conditii de deplina siguranta este de 7-8 copii!

Petreceri tematice

Petrecerile tematice organizate de echipa EnjoyEvent Cluj sunt petreceri cu animatori petreceri copii Cluj, pline de verva, buna dispozitie si cel mai important: sunt pe gustul tuturor copiilor indiferent de varsta! Ele se pot organiza atat in locatiile alese de client cat si la domicilul clientului! Tematicile propuse de noi sunt umatoarele:

Frozen

Petrecere Frozen – Petrecere de gheata alaturi de Elsa, Ana, Olaf si Hans.

animatori petreceri copii pirati

Petrecere Comoara Piratiilor – Petrecere plina de mister si neprevazut alaturi de Piratul nostru haios si Piraterita Mary Read

mascota minion petreceri

Petrecere cu Minioni – Petrecere haioasa alaturi de mascota Minion, minionul Kevis si un personaj surpriza…

animatori petreceri copii minnie si mickey

Petrecere Disney – Petrecere alaturi de cine altcineva decat cel mai cunoscut cuplu de la Disney, haiosii si inegalabilii Minnie si Mickey Mouse.

La cerere se pot organiza și alte tipuri de petreceri tematice, în funcție de solicitarea clientului! Pentru detalii vă rugăm să ne contactați!

To Top Call Now Button