Pentru ca stim cat de important este decorul salii in cadrul oricarei petreceri fie ea, Botez, Nunta, Onomastica, Christmas Party sau orice alt eveniment special, EnjoyEvent vine in intampinarea ta infrumusetand locatia cu cele mai frumoase si inedite decoratiuni cu baloane cu Heliu.

Baloane cu Heliu

Avem pentru tine Baloane Latex , Baloane de Folie, Cifre si Litere ptr Botez / Majorat , Baloane Jumbo, Balone cu Confetti, Arcade Organice, precum si o multitudine de Baloane cu figurine Disney pentru copii, toate umplute cu heliu, transformand astfel orice locatie obisnuita intr-o locatie de poveste cu adevarat pregatita pentru o petrecere memorabila.

Baloane cu Heliu Folie / Latex

Baloanele cu heliu transforma orice spatiu intr-o locatie de petrecere si sunt nelipsite la evenimentele pentru copii si nu numai.

Iti oferim baloanele din latex sau folie, uni, cu personaje Disney, in orice combinatie. Lasa-te prada imaginatiei si comanda un decor inedit pentru evenimentul tau.

Arcada de Baloane

Gama larga de arcade din baloane simple sau personalizate: pentru petreceri, evenimente, magazine, la intrarea unor evenimente importante, inaugurari produse etc.
Arcada de baloane (clasica sau spirala) este confectionata din baloane din latex cu diametrul intre 18 si 26 de cm, orice culori, mate sau sidefate.

Decoratiuni cu Baloane pentru Evenimente Business

Te întrebi cum ai putea decora cu baloane un eveniment business?

aranjament baloane cu heliu cluj napoca corporate

Orice eveniment corporate organizează o recepție pentru cei care participă. Imediat ce iti dai seama ca ai nevoie de aranjamente de baloane cu heliu apar intrebarile: cum decorez încăperea cu baloane? Cum aleg baloanele?

Noi avem raspunsul! Imbina cromatica si designul aranjamentelor cu baloane într-un stil unic si creaza un ambient plăcut pentru un eveniment memorabil!

Cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Suntem aici pentru ca evenimentul dumneavoastră business să fie un adevărat succes.

Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați aici.

Te invităm să vizionezi galeria foto cu decoratiunile din baloane cu heliu produse de EnjoyEvent!

IMPORTANT! Baloanele au termen de plutire între 8-10 ore în funcție de condițiile de păstrare.

To Top Call Now Button