Candy Bar Cluj

Pentru ca am fost si suntem prezenti la sute si sute de evenimente de botez, nunta, onomastica, zi de nastere sau orice alt fel de eveniment sarbatorit in familie impreuna cu cei dragi si pentru ca stim ca toata lumea (copii sau adulti) face coada in acel colt dulce si colorat pentru a se infrupta din deliciosele prajituri (pentru ca bineinteles de ele este vorba) echipa noastra ti-a pregatit Candy Bar Cluj – EnjoyEvent.

Candy Bar Cluj

Acesta este unic (printr-o personalizare adâncă conform cu preferințele tale și a invitațiilor tăi, delicios (prin măiestria cofetarului și ingredientele de top folosite) și, mai ales, magic prin forma sa ingenioasă și neobișnuită de prezentare.

Candy Barul EnjoyEvent – este alcatuit dintr-o multitudine de prajituri care mai de care mai sofisticate si mai atragatoare atat prin aspect cat si prin gust satisfacand si cele mai exigente  si pretentioase persoane.  In el se regasesc de la prajituri asortate a caror gust aduc aminte de copilarie, cookies-uri cu fulgi de ciocolata, cheesecake-uri, cupcakes-uri de diferite arome, pana la minitarte si zeci de minieclere.

Serviciul de Candy Bar se preteaza  evenimentelor de botez, nunta, zi de nastere, onomastica, petrecere corporate sau orice alt fel de eveniment demn de sarbatorit organizat in judetul Cluj.

Acest serviciu este disponibil in 3 variante propuse pentru evenimentul tau. Poti viziona cele 3 variante aici.

Si pentru ca stim ca iti e foarte greu sa te decizi programeaza-te acum la o degustare ptr a te convinge ca tot ce ti propunem  noi e de-a dreptul irezistibil atat prin gust cat si prin prezentare!

PROGRAMEAZA ACUM O DEGUSTARE!

De asemenea pentru petrecerile de copii, echipa EnjoyEvent ofera mai multe sortimente de prajituri si Torturi (tort choconoir, tort praline, tort duo/trio chocolate, tort charamel fantasy, tort mocca, tort snow white, tort cheesecake, tort lemon, tort tort nugat, tort yogurt).

Torturile pot lua orice forma neobisnuita pe care o doresti sau pot lua forma si infatisarea eroului de poveste preferat al copilului sarbatorit!

Poti vedea cateva exemple de torturi pentru copii.

COMANDA TORT!

To Top Call Now Button