Salut, Bine ai venit! Incantati de cunostinta!

Daca ai ajuns aici esti cel mai probabil o mamica, un tatic, o bunica sau bunic interesat de organizarea unei petreceri pentru copii in Cluj-Napoca sau imprejurimi. ???? Sau poate esti Nasa sau chiar Mireasa si vrei ca evenimentul tau sa fie unul cel putin memorabil.

In oricare dintre situatii te-ai afla, sau daca pur si simplu vrei sa aduci emotie, culoare si cel mai important, fericire tuturor invitatiilor petrecerii tale, ai ajuns in locul potrivit!

Pentru ca iubim petrecerile si in special copii (de toate varstele ????) am pregatit pentru tine Animatori Copii costumati intr-un personaj de poveste la alegere, Pictura pe fata, Baloane Modelabile, Bloane cu Heliu, Trambulina, Baloane de Sapun, Mascote Disney, Tobogane Gonflabile, Magicieni sau Teatru de Papusi.

Daca nu te-am convins pana acum, invitandu-ne la nunta sau botezul tau venim cu Ursitoare botez, Hostesse pentru primirea invitatiilor, Kids Korner, Sonorizare, Servicii Foto Video si Decoratiuni din Baloane.

Daca te-ai hotarat asupra unui anumit serviciu sau daca pur si simplu doresti mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

Semnat, echipa EnjoyEvent!
Pentru ca Iubim Petrecerile!

To Top Call Now Button