Inca de mic copilasul tau e fascinat de toate lucrurile complexe din  jurul sau, experimenteaza fara frica tot ceea ce poate atunci cand nu e supravegheat,iar tu te temi ptr siguranta lui? De acum nu mai e nevoie sa-l urmaresti continuu. Echipa EnjoyEvent vine in intampinarea celui mic organizand in deplina siguranta si impreuna cu el cele mai uimitoare si strasnice experimente! Setea lui de cunoastere ai va fi potolita(cel putin partialJ) prin participarea la atelierul Fun Science EnjoyEvent, iar prin actiunea lui directa in realizarea diferitelor experimente asi va dezvolta  atat indemanarea practica  cat si latura cognitiva.

In atelierul Fun Science EnjoyEvent copilul tau alaturi de  alti copii vor realiza sub atenta coordonare a unui animator o serie de experimente  practice din materiale si substante nepericuloase si care se gasesc in orice gospodarie.

Atelierul se desfasoara timp de 90 de minute, grupul minim de participanti este de 10 copii iar adresabilitatea este copiilor mai mari de 5 ani. Toate experimentele sunt 100% sigure!

To Top Call Now Button