Din dorinta noastra de-a oferi un alt format de petrecere ,diferit de clasicele petreceri de la locurile de joaca pentru copii si din necesitatea parintiilor de-a se simti si ei bine intr-un cadru degajat si spatios, EnjoyEvent va ofera urmatoarele locatii petreceri copii Cluj.

Restaurant Pami
str.Calea Manastur nr.39
(Cartier Manastur)


Cu o servire ireprosabila si  cele mai gustoase preparate culinare, Restaurant Pami*** in colaborare cu EnjoyEvent  va pune la dispozitie o sala de petrecere cu o capacitate de maximum 30 de locuri,unde cei mici se vor distra pe cinste in compania personajelor de poveste. Intre timp parintii invitati se pot bucura de un moment de liniste (fara grijacelui mic), fie savurand delicioasele preparate din bucataria europeana,asiatica sau romaneasca,fie pur si simplu socializand in tihna cu ceilalti parinti in incinta restaurantului.

Little Children Party


*Aceasta varianta de petrecere se preteaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si dureaza minim 3 ore

*Rezervarea pentru acest tip de petrecere este recomandat sa fie facuta cu minim 14 zile preeveniment

Karaoke Zumba Party
karaoke-zumba-party
* Cu o durata de minim 3 ore,se preteaza copiilor mai mari cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani

*Rezervarea pentru acest tip de petrecere este recomandat sa fie facuta cu minim 14 zile preeveniment.

Calendarul Magic
str.Paris nr.15
(Cartierul Marasti)

Locul de joaca Calendarul Magic este situat intr o zona semicentarala a Clujului oferind un spatiu generos, curat, vesel si aerisit ptr copii.Locatia ofera si posibilitate de parcare auto.  Spatiul de joaca este utilat cu masute si scaunele adaptate ptr copii, sistem de Karaoke precum si o sala destinata adultilor . Deasemenea el dispune de o curte interioara in care cei mici se pot juca in voie. Alaturi de toatea acestea  vin  si Animatorii EnjoyEvent cu multitudinea lor de jocurii, concursuri,  tobogane gonflabilepictura pe fata si cele mai nazdravane si neinchipuite baloane modelabile. Sa inceapa distractia asadar!!

Varianta de petrecere propusa de noi este urmatoarea:

Pizza Party

*Aceasta varianta de petrecere se preteaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani si dureaza minim 3 ore

*Rezervarea pentru acest tip de petrecere este recomandat sa fie facuta cu minim 14 zile preeveniment

Zahana de Someșeni
Str. Radu Tudoran nr. 22B
(Cartierul Someșeni)

Zahana De Someșeni

Zahana de Someșeni este o locație specială, aproape de malul Someșului Mic situată în cartierul Someșeni din Cluj-Napoca. Locația dispune de  o gradină special amenajată atât cu spațiu exterior cât și interior, pentru tine și invitații tăi, unde se pot organiza petreceri pentru copii sau adulți cu orice ocazie. Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri alături de cei dragi în aer liber, să simți iarba sub tălpi, să ai parte de tot confortul oferit de un restaurant și să ai libertatea de a te mișca în natură, făcând ceea ce îți place! Și pentru ca totul să fie perfect, cu distracție, voie bună și nicio urmă de griji de ambele părți, adulți sau copii,  EnjoyEvent îți aduce animator pentru cei mici, tobogan gonflabil, baloane cu heliu, mașină de baloane de săpun, precum și mașină de popcorn și vată pe băț.

Varianta de petrecere propusă de noi este următoarea:

Barbeque Lux Party

Barbeque Lux Party

*Aceasta variantă de petrecere se pretează tuturor copiilor mari sau mici și nu are o durată fixă de timp, aceasta o fixezi tu, dar fără a depăși ora 22.00.

*Rezervarea pentru acest tip de petrecere este recomandat să fie făcută cu minim 14 zile pre-eveniment.

To Top Call Now Button