Doresti ca petrecerea ta sa fie una cu adevarat memorabila iar atmosfera de magie, incantare si buna dispozitie sa invaluie incaperea si intreaga audienta? Iti doresti pentru copilul tau o aniversare reconfortanta, magica si educativa in acelasi timp? Cu siguranta ca DA! Optand pentru aceste servicii, petrecerea ta, fie ca e vorba de un botez, o aniversare, nunta sau un alt eveniment va fi una de care cu siguranta se va vorbi mult timp de acum incolo si va deveni sinonim cu petrecerea reusita!

Magicienii nostri vor provoca o adevarata unda de uimire printre copii, fie ei mici sau mai „mari”; prin trucurile inexplicabile realizate, baietii energici si entuziasti vor veni direct din curtea scolii prezentand un dans street dance care va face ca fiecare invitat sa vibreze atat la propriu cat si la figurat, iar la final cu totii, mici si mari se vor aseza pentru a urmari una din piesele de teatru emotionante, hazlii si mai ales cu talc, prezentate de colaboratorii nostri.

Aceste servicii sunt disponibile atat in Cluj–Napoca cat si in imprejurimi si se preteaza evenimentelor de botez, aniversari, zile de nastere copii, nunti, petreceri corporate sau chiar evenimente private desfasurate la tine acasa!

magie-cluj

Serviciul de Magie

Pentru acest serviciu se pot alege diferite pachete din cele prezentate mai jos. Pachetele difera intre ele ca durata de desfasurare, complexitate si trucuri prezentate.

1. PACHETUL MINIMAL – 25 de minute de incantare si neprevazut in care obiectele dispar si reapar printre copii, obiectele se multiplica la nesfarsit ca intr-un final sa dispara cu totul. Franghia magica!

2. PACHETUL BRONZ – 35-40 minute de magie pura (trucuri surpriza in functie de numarul si varsta copiilor invitati)*

*La cererea clientilor se pot oferi mai multe „pachete magice” personalizate in functie de audienta sau chiar ”magie pentru adulti” pentru programul de divertisment al diferitelor evenimente cum ar fi nunti, botezuri, petreceri corporate sau alte evenimente.

3. Magie cu papusi pentru copii – teatru de papusi sau spectacol de magie? De ce nu ambele?

Pentru o petrecere de neuitat va recomandam un spectacol unic conceput special pentru copilul dumneavoastra. Spectacolul imbina magia cat si papuseria astfel incat succesul petrecerii este garantat.

teatru-papusi

Teatru de papusi

Fie ca este vorba de un spatiu inchis sau in aer liber, va vom conduce in lumea povestilor, avand parte de aventuri fantastice intr un cadru degajat si educativ, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pentru noi este importanta educatia copiilor, de aceea spectacolele noastre incearca sa imbine distractia cu invatamantul. Piesele disponibile sunt urmatoarele:

1. Cipi si surpriza

2. Fabuloasa aventura a lui Pim

Zumba Kids cluj

Street Dance

Street Dance este un termen ce denotă mai multe stiluri de dans, ce au evoluat în spații publice precum pe stradă, în curtea școlilor și în cluburi. De cele mai multe ori sunt improvizații, ce au un caracter social și încurajează interacțiunea cu publicul dar și cu alți dansatori. Cu siguranta copii vor fi incantati sa-i urmareasca si apoi sa invete impreuna cateva figuri de dans, asa ca rezeva acum o reprezentatie!

To Top Call Now Button