Copilul tau e hiperactiv, alearga toata ziua, escaladeaza poarta sau mai rau se urca pe mobila si nu sta locului un minut si te temi pentru siguranta lui pentru ca nu ai timpul necesar pentru a-l supraveghea? I-ai interzis aceste lucruri?

Nici nu e necesar! Venim noi! De acum copilul tau poate sa faca toate aceste „nazbatii” in conditii de siguranta deplina, supravegheat de o persoana calificata! Trambulinele si topoganele gonflabile EnjoyEvent sunt sigure in utilizare, pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, inchiriandu-se impreuna cu o persoana calificata pentru supravegherea copiilor!

Topogane Gonflabile de Inchiriat in Cluj-Napoca

Tobogan Big House

inchirieri tobogan big-house cluj

Este un tobogan gonflabil de inchiriat, cu un design deosebit, in forma de casuta, colorat si foarte atractiv pentru cei mici. Gata de utilizat in maximum 5 minute, ideal pentru petrecerile mai mari, cu un numar de peste 10-15 copii, deoarece pot intra maximum 6 copii simultan cu varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani. De preferat ca instalarea lui sa se faca in exteriorul casei, curte sau gradina, pe un teren plan. Se inchiriaza impreuna cu o persoana responsabila cu instalarea/dezinstalarea acestuia si supravegherea copiilor!

Caracteristici:

  • saltea pentru sarit
  • plasa de siguranta
  • tobogan
  • loc de joaca cu bile
  • spatiu de catarat
  • darts

Dimensiuni dupa asamblare: 455x330x265.
Greutate maxima admisa: 180 Kg.
Maxim 6 jucatori in acelasi timp.

Tobogan Airplane

Topogane Gonflabile de inchiriat Cluj

Tobogan destinat copiilor de varste mai mici (intre 2-5 ani) este ideal pentru petrecerile mici, cu mai putini copii, designul sau in forma de avion aduce entuziasm si incantare pentru micii invitati ai petrecerii tale! Se poate instala atat in interior cat si in exteriorul casei! Se inchiriaza impreuna cu o persoana responsabila cu instalarea/dezinstalarea acestuia si supravegherea copiilor!

Caracteristici:

  • saltea pentru sarit
  • plasa de siguranta
  • tobogan

Dimensiuni dupa asamblare: 290x260x170cm.
Greutate maxima admisa: 113Kg.
Maxim 4 jucatori in acelasi timp.

Trambulina elastica

trambulina elastica de inchiriat cluj

Ideala pentru petrcerile la curte, trambulina este dotata cu plasa de protectie si are un diametru mare de 305 cm. Ea este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani asa ca toti copiii invitati vor face coada in jurul ei. Se inchiriaza impreuna cu o persoana responsabila cu instalarea/dezinstalarea acesteia si de supravegherea copiilor!

Caracteristici:

Trambulina cu suprafata elastica, diametrul de 305 cm. Ideala pentru a fi folosita in curte, fiind foarte rezistenta la apa si UV.
Extra siguranta: Pentru siguranta sporita, stalpii de sustinerea plasei nu ating pamantul.
Plasa de siguranta este pentru prevenirea caderilor in afara trambulinei si de protectie impotriva unor posibile accidente.

To Top Call Now Button