Dintr-o lume indepartata, plina de mister si neprevazut, din negura timpului sosesc cu ganduri bune, sanatate si iubire Zânele Ursitoare EnjoyEvent. Invitandu-le la petrecerea ta de botez (fie in Cluj-Napoca sau imprejurimi), frumoasele ursitoare botez Cluj vor oferi un spectacol magic cu o coregrafie originala si versuri personalizate, daruind multa emotie si incantare parintilor si tuturor invitatiilor petrecerii tale. Dar cel mai mult, zanele ursitoare, daruiesc micutului botezat, sanatate, inteligenta, noroc si iubire calauzindu-i pasii in viata indestulatoare ce i-a fost ursita! Momentul este deasemenea unul interactiv si comic prin aparitia neanuntata a zanei cea rea, Vrajitoarea noastra care intr–un final se lasa convinsa, si indrageste copilul oferiindu-i un plus de sarm si eleganta.

Programul este realizat de actrite profesioniste, recuzita fiind reprezentata de rochii de lux, interpretare live, toate acestea transformand momentul intr-un musthave al unei petreceri de botez reusite! Sonorizarea intregului moment este una profesionala, Ursitoarele purtand Lavaliere Wireless!!

Si daca organizezi petrecere de botez, nunta sau alt eveniment deosebit la o locatie din Cluj sau imprejurimi, noi iti punem la dispozitie Kids Corner cu animator pentru supravegherea copiilor, baloane de decor si amenajarea salii specifice botezului, Sonorizare Dj si Serviciu Foto/Video.

Pachete – Ursitoare Botez Cluj

Standard

Pus in scena de cele 3 ursitoare, Intelepciunea, Norocul si Iubirea, cu o coregrafie originala si recital live, plus o masina de facut baloane de sapun pentru un plus de eleganta.

Acest pachet este alegerea ideala din punct de vedere al costurilor!

Mysterious

Pentru un plus de mister si neprevazut, momente comice si interactive, celor 3 ursitoare li se alatura Zanei Evolutiei, iar masina de baloane este inlocuita cu cea de fum. Acest pachet ester unul mai complex cu o nota de comic si neprevazut captand atentia totala a publicului privitor!

Magic Night

Daca doresti o seara cu totul magica, o atmosfera de poveste, candoare, momente comice si inedite pentru botezul tau atunci alege pachetul Magic Night. Acest pachet cuprinde pachetul Mysterious plus un Ingeras care se va ocupa cu primirea invitatiilor, ii va conduce la mese si va anunta intr-un mod magic sosirea Ursitoarelor. La toate acestea se adauga un cadou surpriza din partea firmei pentru copilasul botezat!

Cele 3 variante de ursitoare botez Cluj disponibile sunt reprezentate de catre ursitoarele EnjoyEvent in maniere diferite, adaptate nevoilor tale, pretandu-se petrecerilor de botez sau tăierea moțului! Oricare dintre cele trei pachete il vei alege, noi echipa EnjoyEvent, iti garantam un moment inedit, emoționant și calitativ din toate punctele de vedere! De asemenea pentru cele 3 pachete descrise mai jos  puteți alege intre 2 variante de rochii și anume:

Summer Joy

rochii ursitoare botez summer joy

Winter Tale

rochii ursitoare botez winter tale
Zana Iubirii Summer Joy

Zana Iubirii

Zana Bogatiei Summer Joy

Zana Bogatiei

Zana Intelepciunii Summer Joy

Zana Intelepciunii

Zana Evolutiei Summer Joy

Zana Evolutiei

Zana Iubirii Winter Tale

Zana Iubirii

Zana Bogatiei Winter Tale

Zana Bogatiei

Zana Intelepciunii Winter Tale

Zana Intelepciunii

Ursitoare de Botez Cluj

Zana Evolutiei

Zana ursitoare Evolutiei Winter Tale

Zana Evolutiei

Ingeras Winter Tale

Ingeras

Pozele Ursitoarelor pentru cele două variante le găsiți și  în galeria foto disponibilă aici.

To Top Call Now Button