Misiune

Misiune noastra este ca prin serviciile oferite de noi sa facem copiii fericiti si mai ales educati si pregatiti pentru provocarile vietii! Cum facem asta? Simplu, prin Joc, deoarece acest mod de distractie sau recreere constituie pentru copil un model de invatare de noi valori si functii, scopul fiind socializarea copilului prin joc si dezvoltarea de abilitati de viata.

Deasemenea, suntem deschisi ideilor noi – cu cat sunt mai indraznete, cu atat ne simtim mai provocati, iar satisfactia unei petreceri reusite e recompensa noastra personala. Astfel dorim sa ne dezvoltam, sa evoluam pe viitor si sa putem oferi cele mai frumoase petreceri si evenimente. Si asta pentru ca iubim petrecerile!

Viziune

Calitatea serviciilor e ceea ce ne recomanda – investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fiecare petrecere sa fie una reusita, fie ca este vorba de costume, programele de animatie, recuzita sau relatia cu clientii si colaboratorii.
Consideram ca detaliile fac diferenta – in grija noastra pentru distractia si siguranta copiilor, atentia la detalii e o prioritate pentru noi.

Valori

Suntem o echipa unita – desi diferiti, formam echipa pe care orice antreprenor ar dori-o: un grup de prieteni veseli, in plina dezvoltare personala, prieteni pe care orice client sau partener se poate baza.

ACTIUNE – copiii deprind determinarea si increderea in punerea in practica a ideilor, cu entuziasm si energie.
CURIOZITATE – copiii exploreaza mediul si sunt ghidati sa isi manifeste abilitatile native, in functie de interesele lor.
EXPRIMARE – comunicarea este cheia relatiilor si incurajam copiii sa isi exprime, in mod constient, gandurile, sentimentele si emotiile.
SIGURANTA – ne preocupa siguranta celor mici si ne asiguram ca acestia se distreaza intr-un mediu placut dar sigur, supravegheati de animatori responsabili si carismatici.
CREATIVITATE – genialitatea innascuta a copiiilor, impreuna cu stimularea imaginatiei si a gandirii, conduc la inovatie.
RESPONSABILITATE – sporirea atentiei are ca rezultat constientizarea efectelor actiunilor si gandurilor fiecaruia, asupra lui insusi, celorlati si mediului.
EMPATIE – intuirea trairilor celorlalti duce la o cunoastere aprofundata a fiecaruia si la construirea de relatii armonioase.
RABDARE – incredere in ritmul vietii, ca toate se intampla la momentul potrivit. Invatam impreuna cu cei mici sa facem activitati distractive cu rabdare si entuziasm.
ENERGIE – toate petrecerile noastre sunt pline de energie, mister si activitati colorate.

To Top Call Now Button